Telenor.dk: Product owner på digitalt transformationsprojekt

logo telenor
  • Ansvarlig for kundevendte funktionaliteter
  • Design af brugervenlig og simpel kunderejse
  • Samarbejde med teams i Ukraine og Kina
Anne-Kathrine Kjær Christensen har været product owner på Telenors digitale transformationsprojekt. Telenors nye digitale omni-channel platform er One-Screen, og Anne var en del af One-Screen teamet.

Telenor har vundet flere priser og fik en tredje plads til e-handelsprisen 2016 i kategorien: Bedste omni-channel-virksomhed.

Anne var ansvarlig for analyse og specifikation og udførte UX delen på dele af one screen. I implementerings- og testfasen samarbejdede hun med blandt andre frontendudviklere i Ukraine og backend i Kina. Undervejs i processen var der rejser til begge lokationer for at optimere samarbejdet med henblik på at færdiggøre løsningerne.

telenor

Thomas Ø Christensen, ansvarlig for online transformation, Telenor DK

I forbindelse med Telenors OneScreen projekt – et stort digitalt transformationsprojekt i Telenor – har Anne haft ansvaret for en række kritiske kundevendte funktionaliteter.
Anne har stor sans for at forstå kompleksiteten i de bagvedliggende systemer, men samtidig designe en brugervenlig og simpel kunderejse for vores kunder.
Anne har demonstreret stort drive, vedholdenhed, fleksibilitet og solid projektledelse for at få opgaverne i mål.
Skønt der var tale om store og komplekse opgaver var de altid trygt placeret hos Anne, der både demonstrerede overblik og samtidig havde sans for detaljerne.
Endelig har Anne vist stor samarbejdsevne i et komplekst projekt med en lang række interessenter, samarbejdspartnere, kulturer og lokationer (København, Aalborg, Ungarn, Ukraine, Kina).
Jeg kan på det varmeste anbefale Anne og Specifii