Ejer og Customer Experience Konsulent

Anne-Kathrine Kjær Christensen

LinkedIn: Anne-Kathrine Kjær Christensen og Specifii

E-mail: anne@specifii.dk

Mobil: 40896007

Anne-Kathrine Kjær Christensen startede Specifii i januar 2015. Hun har over 8 års erfaring fra den digitale verden fra både konsulent- og kundesiden.Læs nærmere om Anne-Kathrines erfaringer
1. Hvorfor startede du Specifii?
Fordi jeg har et brændende ønske om at skabe fantastiske kundeoplevelser og digitale produkter, der ændrer adfærd med gode intentioner og sunde formål.

2. Hvilken uddannelse har du?
Jeg har en kandidat i Persuasive Design og en bachelor i Kommunikation fra AAU. Persuasive Design handler om at ændre holdninger og adfærd – det handler om at få kunderne til at tage action ift. de mål, virksomheden har.

3.Hvorfor hedder firmaet Specifii?
Fordi det er særdeles vigtigt, at både kunder og jeg er specifikke i bestræbelsen på at ændre adfærd og skabe fantastiske kundeoplevelser. Derudover signalerer de to i’er to mennesker som udtryk for dialog, der er essentielt ift. at målrette og engagere kunden. Det handler om at bevare den gode dialog med kunden og engagere kunden, så kunden bliver loyal.

4. Hvorfor er Persuasive Design vigtigt?
Kort fortalt fordi det ikke blot betyder, at websites skal være brugervenlige, men også kan kan trigger adfærd. Det er ikke nok, at kunderne kan finde ud af at finde vejen, men de skal have lyst til at tage rejsen og engageres mod målene.