Ydelser

anneKontakt på tlf. 40896007

Kundeindsigt

Lær dine kunder at kende

Kender du dine kunder?

Specifii kan hjælpe dig med at give dig en indsigt, som ikke kun forbedrer din dialog med kunderne, så den bliver mere personlig, men også giver dig indsigt i, hvad der motiverer og trigger dine kunder til at nå målene, så kundeoplevelsen bliver fantastisk!

Øg kundeindsigten

Kundeinvolvering

Co-create med dine kunder

Involverer du dine kunder i produktudviklingen?

Fordelene er mange. Kunderne sætter pris på at blive hørt, og hvis de yderligere kan være med til at udvikle produktet og selv få en bedre oplevelse, så er der meget at vinde for både kunderne og forretningen. Specifii involverer dine kunder i den digitale produktudvikling, lytter og hjælper med at engagere kunderne, så ikke blot jeres dialog, men også produktet i sidste ende bliver en bedre oplevelse.

En yderligere fordel er blandt andet også, at evt. fejl kan fanges tidligt i en udviklingsproces, der kan spare dyre fejlrettelser senere hen.Engagér kunderne

Kunderejser

Kender du kundernes rejser?

Kunderne er forskellige, og dermed kan rejserne også være forskellige.

Specifii kan hjælpe med at klarlægge rejserne på baggrund af dataindsigt samt indsigt fra kunderne. Dette kan danne udgangspunkt for at finde ud af, hvor der er mulighed for at engagere jeres kunder på rette sted og i rette øjeblik.Definér kunderejserne

Undervisning

Få viden der engagerer kunderne

Vil du vide mere om at ændre kundeadfærd og engagere kunderne enten til et uforpligtende møde, et meetup eller en workshop?

Specifii giver dig viden fra persuasive design og strategier fra psykologien, neurovidenskaben og retorikken, og giver dig konkrete værktøjer med hjem, der kan øge kundeoplevelsen.

Lær at øge kundeoplevelsen